Nieuw De Dogmills Quinlent-edition!

Deze Quinlent-edition van Dogmills is speciaal ontwikkeld samen met Quinlent. Speciaal ontworpen om bij hoge snelheden een natuurlijke beweging te realiseren.

De Dogmills Quinlent-edition is een slatmill speciaal ontwikkeld om een ​​optimale weerstand te leveren zonder het vermogen te verliezen om in elke snelheid een volledig bewegingsbereik te bereiken voor de Staffordshire Bull Terrier en kleinere pitbulls.

Voor De Amerikaanse staffordshire terriër is er de mogelijkheid om te kiezen voor een groter loopvlak van 1700x370mm.

We zijn erg trots op dit eindresultaat en het verdient de naam Dogmills Quinlent-editie voor de kwaliteit die deze slatmill levert!

Door de speciale hoge snelheidslagers en nieuwste Dogmills aluminium velgen is de weerstand van de loopband perfect uitgebalanceerd.

Om dit resultaat te garanderen is dit model uitsluitend uitgevoerd in lichtgewicht hardhouten slats.

Deze hondenloopband is zo gebouwd, dat de beste kwaliteit in zijn klasse gegarandeerd is. In het eerste oogopslag is dit gelijk herkenbaar door zijn robuuste ontwerp. Het sterke aluminium lichtgewicht frame (roestvrij) heeft geen onderhoud nodig. Hij is fijn afgewerkt met veilige materialen, zodat jouw hond zich nergens aan kan bezeren.